TKO SMO MI?

Mi smo obiteljska tvrtka za završne radove u graditeljstvu, odnosno za adaptacije stanova, kuća, poslovnih prostora ili „samo“ kupaonica.

Tijekom godina stekli smo značajno iskustvo i stručnost na građevinskih projektima „ključ u ruke“.Većina našeg poslovanja dolazi kroz preporuke – bilo klijenata ili partnera. Naš prvenstveni zadatak je zadovoljiti naručitelja.

Više...

GALERIJA

O Dalip Interijerima

Tvrtka Dalip Interijeri je osnovana 1994. godine.

Mi smo obiteljska tvrtka za završne radove u graditeljstvu, odnosno za adaptacije stanova, kuća, poslovnih prostora ili „samo“ kupaonica.

Tijekom godina stekli smo značajno iskustvo i stručnost na građevinskih projektima „ključ u ruke“.

Većina našeg poslovanja dolazi kroz preporuke – bilo klijenata ili partnera. Naš prvenstveni zadatak je zadovoljiti naručitelja.

Svakom projektu pristupamo profesionalno. Od nas očekujte pošten i kvalitetan rad.

Sve radove izvodimo u dogovorenom roku prema Ugovoru prihvaćenom od strane Investitora poštivajući pravila struke.

Sa potrebnim alatima i opremom radove izvodimo brzo i kvalitetno, te dajemo GARANCIJU na izvedene radove i ugrađene materijale.

Odobren projekt tvrtke u okviru Otvorenog javnog poziva za aktivnost ¨A.1 Mikro poduzetništvo i obrt ¨, mjera A ¨Razvoj mikro poduzetništva i obrta ¨Poduzetničkog impulsa za 2013.godinu. Za provedbu projekta ostvarena su bespovratna sredstva iz proračuna Republike Hrvatske. Projekt je uspješno proveden.

Dalip Interijeri d.o.o. dobio bespovratna sredstva

Malo gospodarstvo u 2012. ostvarilo rast investicija, izvoza, zapošljavanja i prihoda. Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na današnjoj je tiskovnoj konferenciji predstavio rezultate natječaja iz Programa poticanja poduzetništva i obrta...

Više...